Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met de SistersVintage.nl. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. SistersVintage.nl behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestellen
U kunt uw bestelling plaatsen via het winkelmandje op de site.

Garantie

Gezien de leeftijd van onze producten kunnen wij geen garantie geven op de producten die wij verkopen.
Als je meer informatie (tekst of foto`s) over een product wilt, kun je ons een e-mail sturen. Zonder opvragen van nadere informatie ga je akkoord met de staat waarin het product zich verkeert op het moment van verkoop.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. SistersVintage.nl is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen; contant bij afhalen(op afspraak) of met ideal . Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u gebruik te maken van het betaalsysteem.

Annulering
Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email info@sistersvintage.nl

Verzending en Levering
Afhalen kan dan maken we een afspraak, hetzij overdag, ’s avonds of in het weekend.
De verzending vindt plaats via My Parcel pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door My Parcel. Mariashop.nl  is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door My Parcel.
Wij streven ernaar de bestelling binnen maximaal 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt.

Retourneren
Als uw bestelling bezorgd is, kunt u na overleg met ons retourneren. Het is prettig als u dit binnen 3 werkdagen vanaf ontvangst bij ons meldt en binnen 7 dagen te retourneren.
De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:
• de artikelen dienen bij ons gekocht te zijn;
• voldoende gefrankeerd te zijn,
• de gekochte artikelen dienen in dezelfde staat te zijn als bij ontvangst

De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal na controle van de artikelen, direct aan u worden overgemaakt.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers